Zomer roeiweek 2022

Deze zomer kan je in één week leren roeien bij Daventria. Lijkt het jou leuk om een week in de zomer lekker veel buiten op (en soms in) het water te zijn en een nieuwe sport uit te proberen? Dan is deze roeiweek perfect!

Samen met leeftijdsgenootjes leer je in één week roeien in verschillende soorten boten. Om te kunnen roeien moet je 10+ zijn en je zwemdiploma hebben. 

De zomer roeiweek vindt plaats van zaterdag 16 juli tot en met zaterdag 23 juli. Op zaterdag begin je met een introductie en leer je ook de huidige jeugdroeiers kennen, zij zullen je, samen met ervaren coaches, de rest van de week helpen.

De lessen zijn op zaterdag en zondag van 12:00u-14:00u/14:30u en doordeweeks van 10:00u tot 14:00u en zijn inclusief lunch. Heb je allergieën mail ons dan vooraf even, dan kunnen we proberen daar rekening mee te houden.

Tijdens deze lessen leer je stap voor stap roeien, hoe je weer in een boot klimt als die omgaat en nog veel meer. Omdat je elke dag weer iets nieuws leert is het de bedoeling dat je alle dagen aanwezig bent.

Voor deze week heb je zwemkleding nodig, sportkleding en schoenen die nat mogen worden en goed aansluiten (anders blijf je erin haken) en altijd een setje droge kleding mee. Verder is het met zonnig weer ook belangrijk om een petje, zonnebrand en een waterflesje mee te nemen..

Opgeven kan via https://sportindeventer.nl/sportactiviteit-detail?id=414611. De kosten voor deelname zijn €25.