Midweek roeitocht Gramsbergen

Gramsbergen heeft al een aantal jaren op onze kalender gestaan. Evenzoveel keren moest de tocht afgelast worden, omdat Covid ons parten speelde of omdat de weersomstandigheden niet goed waren (te heet). We geven het niet op, dus ook dit jaar gaan we deze tocht weer organiseren. De tocht is gepland op woensdag 13 april 2022.

Het is een mooie tocht over de kronkelende rivier de Vecht. We roeien richting Emlichheim (Duitsland). In Laar is een vlot waar we goed kunnen aanleggen voor de lunch (zelf te verzorgen). Afhankelijk van het weer kunnen we dan besluiten om door te roeien tot Emlichheim. Ook hier is een plek met een grasveld waar we kunnen aanleggen. Er is geen horeca onderweg.

We verzamelen om 8.45 uur bij Daventria en vertrekken om 9.00 uur naar Gramsbergen. We zijn daar dan rond 10.00 uur. Na een kopje koffie maken we de boten klaar zodat we rond 10.30 uur kunnen gaan roeien. We denken circa 18.00 uur weer bij de roei terug te zijn.

We roeien in C4-en. Voor deze tocht is IJsselbevoegdheid niet persé noodzakelijk, er moet wel voldoende roei ervaring zijn. Roeien C-2 is verplicht.

Inschrijven via: Mijn Daventria tot uiterlijk 4 april.
Kosten: 16 euro; overmaken naar bankrekeningnummer NL81INGB0006478259 t.n.v. Roei-en Zeilvereniging Daventria onder vermelding van je naam en "Toertocht Gramsbergen".