MWR-roeitocht op de Rotte bij Rotterdam.

Op dinsdag 10 september organiseert de commissie MWR een toertocht in de omgeving van Rotterdam. De tocht voert ons door een typisch Hollands weidelandschap over de Rotte naar de Rottemeren. We roeien het riviertje af tot we niet verder kunnen en daarna roeien we weer terug. Bij elkaar rond de 25 kilometer. Voor deze tocht hebben we de beschikking over 3 C4-en van Roeivereniging Rijnmond.

Gezien de afstand Rotterdam-Deventer zullen we waarschijnlijk in of bij Rotterdam voor we teruggaan wat eten, in ieder geval zullen we wel tijd hebben voor een terrasje aldaar!. (uiteraard op eigen kosten). Kortom: dit kan weer een hele mooie roeidag worden!


Het maximaal aantal deelnemers voor deze tocht is 15, minimaal 10. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september via Mijn Daventria. De kosten zijn € 22,--. Deelname is definitief nadat het bedrag is gestort op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Toertocht Rotterdam”.

Punten van belang:

  • Verzamelen om 8.15 uur bij Daventria en vertrekken om uiterlijk 8.30 uur.
  • Aankomst roeivereniging Rijnmond in Rotterdam: tussen 10.00 en 10.15 uur. We drinken daar koffie, zetten de boten uit en uiterlijk rond 11.00 uur zijn we op het water!
  • Graag je eigen lunch meenemen, we gaan proberen een leuk plekje voor de lunch te vinden.
  • Wil je ook even aangeven of je die dag kunt rijden met je auto?
  • Als de naam waaronder je betaalt afwijkt van je naam op de ledenlijst geef dan aan onder welke naam de storting van het inschrijfgeld wordt gedaan.
  • Deelname aan deze toertocht staat open voor alle leden van Daventria met een IJsselbevoegdheid-sturen.