Mooie MWR-tocht op de Maas bij Roermond

Op donderdag 13 september organiseert de commissie MWR een toertocht bij Aenes in Roermond. De tocht voert ons over de Maas en de Maasplassen en we zullen ook een bezoek brengen aan de Marina’s (drijvende huizen). We roeien in C4’n en een aantal van onze Roermondse roeivrienden zal als stuur/gids met ons meevaren.

Gezien de afstand zullen we waarschijnlijk in Roermond wat eten, in ieder geval zullen we wel tijd hebben voor een terrasje aldaar!. (uiteraard op eigen kosten). Kortom: dit kan weer een helel mooie dag worden!

Het maximaal aantal deelnemers voor deze tocht is 16, minimaal 8.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 september via Mijn Daventria. De kosten zijn € 23,--.Deelname is definitief nadat het bedrag is gestort op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Toertocht Roermond”.

Punten van belang

  • Verzamelen om 8.00 uur bij Daventria en vertrekken om 8.15 uur.
  • Aankomst roeivereniging Aenes in Roermond: tussen 10.00 en 10.30 uur. We drinken daar koffie, zetten de boten uit en uiterlijk rond 11.00 uur zijn we op het water!
  • Eigen lunch meenemen, we gaan proberen een leuk plekje voor de lunch te vinden.
  • Graag aangeven of je die dag kunt rijden met je auto.
  • Als de naam waaronder je betaalt afwijkt van je naam op de ledenlijst geef dan aan onder welke naam de storting van het inschrijfgeld wordt gedaan.
  • Deelname aan deze toertocht staat open voor alle leden van Daventria met een IJsselbevoegdheid-sturen.