Nominatie Deventer vrijwilligersprijs

Roei- en Zeilvereniging Daventria is genomineerd voor de Deventer vrijwilligersprijs in de sector sport. De andere genomineerden zijn het Sfeerteam ADHD van Go Ahead Eagles, Scheidsrechtersvereniging DHV Deventer e.o. en Drijver’s TC Tennisclub.



Op donderdag 24 november maakt een jury met wethouder Margriet de Jager de winnaar bekend tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond in Boode. De nominatie hebben wij te danken aan de vele actieve leden. De uitverkiezing is een waardering voor jullie allemaal!

Door de groter groep actieve leden zijn wij in staat veel activiteiten uit te voeren en onze vereniging goed te laten functioneren. Ook hebben wij telkens meer oog voor onze rol in de Deventer samenleving. Voorbeelden zijn het bedrijfs- en schoolroeien, het in beweging krijgen van vijftigers, samenwerking binnen de stad (bijvoorbeeld bij de verplaatsing van ons botenhuis) en de Stedendriehoek (de Stedendriehoekcompetitie).

Met de nominatie wordt het positieve profiel van onze vereniging herkend en erkend. Natuurlijk hopen wij dat Daventria de vrijwilligersprijs ook echt in de wacht sleept: een bokaal, een geldbedrag van € 250 en een hele grote pluim voor al onze actieve leden.

Gerbrand Naeff, voorzitter