Laatste week voor team Serious Request



Het is bijna zo ver... Op 21 en 22 december zal R&ZV Daventria met een team van 15 roeiers deelnemen aan de Elfsteden Serious Request Roeimarathon. Om mee te mogen doen dienen we een fink sponsorbedrag mee naar Friesland te nemen.

3FM Serious Request 2013 focust zich op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

LRV Wetterwille uit Leeuwarden organiseert speciaal voor Serious Request een ‘Elfsteden Roeimarathon’, met als doel minstens 5.000 euro in te zamelen. Wij zijn één van de 10 deelnemers aan deze ‘limited edition’ roeimarathon. Samen met de negen andere deelnemers, waaronder een bondsteam van de KNRB zullen we een barre tocht gaan maken langs de 11 Friesche steden. We zullen niet in de gebruikelijke C2 formatie gaan roeien, maar in een C4. De tocht zal live te volgen zijn d.m.v. gps-tracking aan boord van de boten.

Het mooie bedrag van € 3.500 is inmiddels afgedragen aan de orgainsatie van Serious Rowing. Maar we houden nog niet op met inzamelen. In deze laatste week willen we iedereen die nog niet gedoneerd heeft een donatie te doen. Het resterende bedrag zullen onze roeiers persoonlijk bij Het Glazen Huis van 3FM gaan overhandigen.

Jouw gift kan je storten in de Serious Request pot in het Salon, maar je kunt een donatie ook direct overmaken naar rekeningnummer 804445 op naam van ROEI- EN ZEILVERENIGING DAVENTRIA o.v.v. SR2013.

Meer weten? Kijk op:
www.elfstedenroeimarathon.nl
seriousrequest.3fm.nl
www.facebook.com/RzvDaventria

Hieronder een overzicht van de deelnemers:

Menno Rakhorst
Robert Duzijn
Bregt Huizenga
Niels den Boer
Sjoerd Boerhout
Ferry Olthuis
Martijn van Nieuwenhuizen
Johan Arnold
Olaf Licht (De Laak)
Geo Arnold (Amstel)
Frank Al (Alkmaarsche)
Camiel van Hoorn (Skoll)

Claudia Kooke (stuur)
Floor Maten (stuur)
Fieke Kolk (stuur)

Pim Holzhauer (support)
Niels Kasper (support)
Freek de Groot (support)
Naomi Vijftigschild (support)