Terras bijna klaar, maar pas op!

Na een weekend heel hard werken met een fantastische club mensen en voorzien van sublieme catering, is het terras bijna klaar, zie foto’s. Maar pas op! Iedereen kan weer gewoon roeien en koffiedrinken, maar blijf bij het geelzwarte lint vandaan, er zijn nog wat gaten die gevuld moeten worden. Verder liggen er in de loods en op de vlotten nog wel wat hout- en metaalsplinters, dus houd je schoenen aan. Overigens sympathiek als je even de bezem wil pakken! Wij gaan woensdag 28 juni verder om de klus af te ronden.

Twee andere dingen:

  1. Het ganzenraster graag weer elke dag plaatsen. Regel is: laatste ploeg van de dag plaatst het raster en 1e ploeg van de volgende dag haalt het raster weer weg en ruimt evt toch nog aanwezige kak op;
  2. Let met het warme weer en de komende zomervakantie extra goed op ons botenhuis, onze boten en andere kostbaarheden. Dus sluit ramen en deuren als je de laatste bent en draai het hek met de sleutel op slot. Ook als je midden overdag roeit en er is verder niemand, sluit dan de (loods) deuren! Alvast hartelijk dank voor de medewerking.