Indoortraining Daventria 2021

Vanaf woensdag 27 oktober start de jaarlijkse indoortraining weer onder bezielende leiding van Gilles Rattink en Laurens de Caluwé. Zoals ieder jaar wordt een gevarieerd programma aangeboden, dus mocht je niet goed zijn in opdrukken, geen zorgen er zijn ook genoeg andere oefeningen. Uiteraard zorgen we voor adequate begeleiding en wordt er rekening gehouden rekening met een eventueel blessureverleden. Zoals bekend zorgt de leuke en gezellige sfeer in de groepen ervoor dat je je zeker geroepen voelt om iedere woensdag weer naar de training te komen.

De training zal dit jaar weer terugkeren naar de gebruikelijke circuittraining in duo’s en de gebruikelijke tijden zoals we deze ook pre-corona gaven (tenzij de ontwikkelingen gedurende het seizoen anders worden). Duo training betekent dat je de oefeningen met een maatje doet waarbij er géén sprake is lijfelijk contact.
Uiteraard zorgen we voor voldoende ventilatie en schoonmaakmiddel om de apparaten te ontsmetten.

Aangezien we wel alert moeten blijven op corona betekent dit vanuit de eigen verantwoordelijkheid dat je je iedere training zelf even afvraagt of je fit en gezond bent en geen corona verschijnselen vertoont (gezondheidscheck).
Zonodig doe je een zelftest en kom je preventief niet naar een training.

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen ontvangen. Wees er snel bij want de aanmeldingen zullen snel gaan, zeker voor het tweede uur.

Wanneer:
Woensdag 27 oktober 2021 t/m woensdag 16 maart 2022 met uitzondering van 30/12 2021 en 23/2 2022.

Tijdstip:
A: 19:00 – 20:00
B: 20:00 – 21:30 (geen Jeugd)

Waar:
Gymzaal Enkdwarsstraat
Enkdwarsstraat 2
7413 TV Deventer

Kosten:
€ 65 voor volwassenen, € 40 voor jeugdleden

Bedenk dat je je voor het hele seizoen inschrijft, er is geen restitutie mogelijk.
Afmelden kan alleen voor 27 oktober bij comroei@daventria.com.
Inschrijven kan t/m 24 oktober via Mijn Daventria.