Nov44 - Mist, Blik en PR

De dames hadden zich perfect voorbereid. Drankjes afgeslagen, vroeg weg van feestje en voor velen erg op tijd naar bed, voor een zaterdagavond. Zondag moest het gebeuren, de zware trainingen konden worden verzilverd, reken maar van yes. De twee boordploegen en scullploeg kwamen, zagen mist, wachten opzicht, dronken koffie en hoorden dat hun heat werd afgelast. De frustraties werden er 's middags uitgeroeid, op de IJssel, toch nog even lekker moe worden.


De boordende mannenploegen hadden meer zicht, de mist pakte zich nog even terug, spanning op de Amstel, moeten we hier blijven liggen tot Sint Juttemis of mogen we los. Met een ruime vertraging werd er toch gestart. De F-veteranen gingen als eerste, kwamen, zagen en konden hun blik in de ogen op lachen zetten. Bertus, Gilles, Harm, Huib (de Boer, die hele bekende roeier, zie Bellnote) en stuurvrouw Kätheli hadden gewonnen!!!

De Koolenbranders hadden aangevuld met Dennis van Naarden de snelste tijd, maar de gelegenheidsvier met Robert, Rob van Amycus, Hans, Menno en stuurman Albert zaten daar maar 5 seconden vanaf, chapeau heren, die Lebuïnus kan dus ook hard op boord.

Het laatste blok werd het zomers, zonnetje geen wind en ideale temperatuur voor een mooie snelle tijd. De Ringvaarders Dennis, Johan en Hans hadden Martin overgehaald om het viertje aan te vullen, dat legde geen windeieren, maar een tweede plek in hun veld met een mooie tijd van 14:28. Dit is duidelijk een ploegrecord (pr). Moe en voldaan genoten we na bij de bijna ondergaande zon aan de Amstel. Tot volgend jaar bij de Vierkamp van dat biermerk wat ik lastig kan schrijven, maar we Will be back om ook onze dames weer te mogen aanschouwen in het gevecht tegen de tijd op deze op 1 na mooiste rivier.

Bas bedankt voor de mooie plaatjes!