Stem ook dit jaar je vereniging weer rijk; doe mee met Hart voor Salland

Wat houdt de actie Hart voor Salland in? Leden van de Rabobank Salland mogen vanaf vrijdag 13 maart via internet aangeven welke vereniging of instelling in Salland volgens hen een bedrag van de Rabobank mag krijgen. Let op: het gaat om leden van de Rabobank Salland. Niet elke klant van de Rabobank is lid. Lid ben je pas als je in het verleden expliciet hebt aangegeven dat je lid wilt zijn.


Wie doen er mee?
Verenigingen en instellingen die bankieren bij de Rabobank kunnen zich kandidaat stellen. De R&ZV Daventria heeft dat gedaan. Elke stem levert geld op. Er is geen kiesdrempel. In april maakt de Rabobank bekend hoe welk bedrag elke deelnemende vereniging of instelling krijgt.

Wanneer en hoe kun je stemmen?
In de periode van 13 t/m 23 maart kan er via internet gestemd worden. Leden van Rabobank Salland krijgen een kaart met een speciale inlogcode in de brievenbus. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 van die 5 stemmen uitbrengen op de zelfde vereniging of instelling.



Wat levert het op?
Elke stem levert geld op. Er is geen kiesdrempel. In april maakt de Rabobank bekend hoe de pot van € 140.000 verdeeld wordt en welk bedrag elke vereniging of instelling krijgt. Het stemmen kost niets en kan de vereniging een leuk bedrag opleveren. Vorig jaar heeft het onze vereniging € 258 opgeleverd. Dat moet nog beter kunnen!

Wat vragen we:

  • Als je zelf lid bent van de Rabobank Salland: Stem op R&ZV Daventria!
  • Ken je iemand die lid is van Rabobank Salland: vraag of hij of zij wil stemmen op de R&ZV Daventria. Het kan gaan om ouders, broers, zussen, buren, vrienden, leden van andere verenigingen, kortom elk lid van de Rabobank Salland dat Daventria een warm hart toedraagt.