De website is vernieuwd

Als vereniging staan we niet stil. Dat blijkt onder andere uit de succesvolle verbouwing van ons botenhuis maar ook uit de vele activiteiten die worden ondernomen. Dit resulteert ook in vele aankondigingen, verslagen en foto's voor op de website. Als InternetCie vonden we dat de website hiervoor wel eens beter gebruikt kon worden. In de eerste plaats om de leden te informeren, maar ook om naar buiten toe te laten zien dat we een actieve vereniging zijn.

De site heeft daarom een aantal veranderingen ondergaan:

De lay-out heeft een aantal wijzigingen ondergaan: de agenda is een stuk zichtbaarder geworden en bovendien is op sommige pagina's een infocolumn toegevoegd om de vaste activiteiten nog overzichtelijker te maken (zie bijvoorbeeld jeugdroeien). Daarnaast zijn de vier doelgroepen: jeugdroeien, recreatieroeien, wedstrijdroeien en fify-fit, zichtbaarder gemaakt door deze in het hoofdmenu te plaatsen, via de link zie je direct het laatste nieuws, de laatste blikken of kun je doorklikken naar de info-pagina.

Het aantal items dat op de voorpagina wordt gepubliceerd is veranderd: zeker het laatste jaar werd de voorpagina regelmatig binnen een week geheel vervangen en hebben we nogal eens een nieuwsbericht moeten uitstellen. In de huidige opzet zijn de laatste vijf items zichtbaar met een samenvatting. De overige berichten van de laatste 2 weken worden daarnaast met alleen de titel weergegeven.

Het hoofdmenu is behoorlijk ingekort. Een aantal pagina's stond reeds in het Gele Boekje vermeld, om afwijkingen ten opzichte van het gele boekje (en daarmee discussie) te voorkomen komen ze niet meer terug. Tegelijkertijd zijn een aantal items verplaatst naar een nieuw menu onder aan de pagina om ze nog sneller toegankelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de belangrijke documenten: het Gele Boekje of het Huishoudelijk regelement. Maar ook de informatie voor mensen die interesse hebben om lid te worden en de contactgegevens zijn nu direct bereikbaar onderaan elke pagina.

Tot slot zijn de verschillende commissies nu via het contactformulier bereikbaar. In plaats van een algemeen formulier kan nu via een keuzelijst de commissie worden geselecteerd waarnaar het bericht verzonden wordt.

De fotoboeken zijn net als een deel van de blikken nog niet overgeplaatst. Hieraan wordt nog gewerkt.

De website zou echter nergens zijn zonder jullie. Dus ben je bezig iets te organiseren, heb je blik getrokken, of heb je een verslag of foto voor de site, blijf dan vooral insturen.