Weer succes bij de Stedendriehoekcompetitie!

Op zaterdag 18 juni was de tweede wedstrijd van de Stedendriehoekcompetitie. Dit keer deden er 9 ploegen mee, waarvan onze eigen eerste-jaarsploeg. Met reden, want zij hadden hun titel te verdedigen!

En hoe ze dat deden! In een aantal spannende races, wisten zij weer de snelste totaaltijd neer te zetten. Met de ploeg van Isala vlak op de hielen, dat wel. Kortom, het wordt spannend voor Claudia, Bob, Erwin, Katja, Marjolein en Pleuni in september: kunnen zij het succes vasthouden?
In de categorie oudere-jaarsploegen wist De Grift het felbegeerde blik binnen te halen. Ook was er nog een speciale vermelding voor de tweede ploeg die vanuit Isala meedeed; deze roeiers zijn pas afgelopen april gestart en hadden nu al de stoute schoenen aangetrokken om mee te doen.

Hoe deze Stedendriehoek-competitie afloopt? Dat weet je als je in september ook meedoet: op zaterdag 17 september vindt de laatste wedstrijd plaats in Apeldoorn! Je kan ook meedoen als je nog niet eerder gestart bent (meer informatie via Suzanne: comroei@daventria.com)

Voor een sfeerimpressie: http://tinyurl.com/6duomjc