Volunteers gezocht voor Aegon City Rowing Amsterdam 2013

Op vrijdag 28 juni, de dag voor het weekend van de Koninklijke - Holland Beker vindt midden in Amsterdam een spectaculair evenement plaats. Doel: aandacht genereren voor het roeien en voor de WK 2014 die volgend jaar op de Bosbaan wordt verroeid. Op de Keizersgracht maken over zo'n 200 meter de woonboten voor een middag plaats voor roeiers. Internationale toproeiers, oude en nieuwe roeihelden, andere topsporters, bestuurders, politici en Amsterdammers sprinten twee aan twee de gracht af. De toproeiers, die het weekend daarna aan de KHB deelnemen, strijden in poules van vier tegen elkaar, om plaatsen in de B- en A-finale. De City Rowing wordt omlijst met activiteiten op de kant om de roeisport en de WK 2014 op de Bosbaan onder de aandacht te brengen.
 
De organisatie van de Aegon City Rowing Amsterdam 2013 zoekt vrijwilligers voor alle functies die nodig zijn om de wedstrijd in goede banen te leiden. Denk aan: opbouwen wedstrijdbaan, bouwen vlotten, begeleiden deelnemende topsporters, politici en Amsterdammers, hulp bij starten, klokken, etc. (wedstrijdorganisatie), boten overroeien, chauffeur, catering vrijwilligers en deelnemers, promotie en inlichtingen verschaffen, afbouw en schoonmaak.
 
Zie voor een impressie:

 
Meld je aan!
 
Dat kan door een email te sturen aan volunteers@amsterdamrowing.com
Zet bij je aanmelding in je email: (1) je naam, (2) emailadres, (3) telefoonnummer, (4) eventuele bijzonderheden zoals of je ervaring hebt met het organiseren van en/of vrijwilliger zijn bij roeiwedstrijden, en (5) of je zo nodig chauffeur wilt zijn en in het bezit bent van een rijbewijs.
 
De Aegon City Rowing Amsterdam 2013 worden georganiseerd door de organisatie van de WK 2014. In de week van 28 juni 2013 ontvang je van de organisatie informatie over waar je moet zijn, en wanneer, en meer informatie over je taak tijdens de wedstrijd. Graag tot dan!
 
Team Volunteers
2014 World Rowing Championships
Bosbaan 14, 1182 AG Amstelveen
The Netherlands