Uitnodiging Speciale Algemene Ledenvergadering vrijdag 13 april 2012 om 20:00

Op de ALV van 23 maart j.l. zijn de voorgenomen wijzigingen van de statuten en het huishoudelijk reglement besproken. Omdat het vereiste stemquorum van tweederde van het aantal leden van de vereniging niet aanwezig was is een nieuwe vergadering nodig. In deze vergadering die op vrijdag 23 april om 20:00 zal beginnen geldt een vereiste meerderheid van tweederde van het aantal aanwezigen.

Om deze bijeenkomst extra aantrekkelijk te maken zal na de formele ALV waarin de stemming plaatsvindt rond 20:30 een bijeenkomst worden gehouden over het ontwerp en de uitbreiding van ons botenhuis. Op de agenda staat o.a. stemming over de voorgenomen wijziging van de statuten en een voorstel voor het beschikbaar stellen van een aanvullend budget voor een aantal technische onderzoeken m.b.t. de verplaatsing en uitbreiding van het botenhuis.


De agenda en stukken voor de ALV zijn vanaf 5 april 2012 digitaal op te vragen bij de secretaris. In het Salon zal vanaf 6 april 2012 een aantal exemplaren ter inzage liggen. Nadere informatie over de aansluitende bijeenkomst volgt zo spoedig mogelijk.