Sjoerd Boerhout verenigingswerker 2010

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 9 januari 2011 is bekend gemaakt dat Sjoerd Boerhout de verenigingswerker van 2010 is.

Het thema dit jaar was ‘jong in verenigingsjaren’. Daarmee wil het bestuur nieuwe leden stimuleren om snel actief te worden in de vereniging. Dan voel je vlot thuis én nieuwe leden houden ook de vereniging jong. De vijf genomineerden voor 2010 waren:


• Lieke van Noortwijk, lid sinds 1 juni 2007
• Marjolein Rikmenspoel, lid sinds 1 januari 2008
• Jan Veldman, lid sinds 1 mei 2008
• Sjoerd Boerhout, lid sinds 1 oktober 2008
• Anita, geen gegevens over lidmaatschap bekend.

Lieke, Marjolein en Jan hebben zich op veel manieren verdienstelijk gemaakt activiteiten te organiseren, behulpzaam te zijn bij tal van klussen en klusjes. Ze hebben hun opleiding als instructeur gehaald en tonen zich actief met het opleiden binnen onze vereniging. Anita is als grote onbekende, toch alom aanwezig.

Sjoerd Boerhout werd uitverkoren tot verenigingswerker 2010 omdat hij –samen met zijn collega’s van de internetcommissie- website, afschrijfssysteem, webcam, informatie over weer, water, wedstrijden en twitteraccount heeft opgezet. Daarnaast neemt Sjoerd vele klussen (van dance@daventria tot boten sjouwen) op zich, is hij nooit te beroerd om anderen te helpen, is hij ook nog eens razendsnel én denkt hij mee. Sjoerd gefeliciteerd.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst werd Thom Gardeitchik toegejuicht als ‘Brandweerman van de eeuw’ en kreeg hij via de voorzitter een prachtig boeket bloemen van... Anita.

Gerbrand Naeff
Voorzitter