Opgeven, doorgaan en blikken!!!

Afgelopen weekeind waren er drie evenementen waar Daventria door wedstrijdroeiers vertegenwoordigd waren.

De ploeg van Joanna ging vol goede moed van start voor een rondje Hart van Holland, maar heeft halverwege de race moeten staken. Op de bosbaan heeft Marloes een goede race gevaren in het lichte damesveld, maar kon de finale niet bereiken op zaterdag. Zondag is zij halverwege de race door fysieke klachten van koers verandert en niet gefinisht. Sybren roeide zaterdag bijna naar de finale, hij zat in het sterkere veld geloot, zondag liep het ook niet helemaal lekker en werd het weer vierde, dat had hij beter willen doen, maar soms zit het mee, en soms niet.

In Alkmaar bij de AArace, geen verwantschap met de gelijknamige alcoholclub!, waren er maar liefst drie ploegen die een blik binnen haalden. Ans, Anniek, Anette, Katje en Diana, bij ons beter bekend als de zingende boot gecoachte door Henri als voorzanger pur sang, blikte in het dames C4* veld. Nelleke, Sandra, Yvonne, Roos met Anja aan de touwen hadden met 3 sec verschil mede door het scherpe stuurwerk het blik naar zich toe geroeid.

De IJsselgeuzen met Henri, Toon, Douwe en Ton onder de bezielende leiding van coach en stuur Maartje op haar verjaardag!, wisten niet alleen een blik, maar ook de Akerslootbokaal in de wacht te slepen. Allen proficiat en dank namens Daventria voor deze mooie resultaten.