Onderzoek Sport naar Succes zoekt deelnemers

De website www.SportnaarSucces.nl is sinds kort live. In het introductiefilmpje leggen diverse (ex)- topsporters om de beurt uit wat het doel is van Sport naar Succes: welke lessen kun jij leren uit je eigen sportbeleving om in je werk met meer plezier en voldoening succesvol te zijn?


Sport naar Succes houdt in het najaar 2010 een onderzoek, en presenteert de resultaten in een boek dat begin 2011 uitkomt. Ter ondersteuning van het onderzoek, vertellen (ex-) topsporters in een reeks korte filmpjes op Sport naar Succes, wat zij leren en hebben geleerd in hun sport, en hoe zij hier in hun dagelijks leven en werk plezier van hebben. Tevens maken we een reeks interviews die we zullen plaatsen op de website, en waarvan we delen in het boek gaan gebruiken.

Sport naar Succes nodigt iedere sporter en niet-sporter uit, en iedereen met werkervaring van een vakantiebaantje tot ondernemer, om de vragenlijst op de website www.SportnaarSucces.nl in te vullen. De vragenlijst prikkelt direct tot nadenken! Als dank krijgt iedere deelnemers per mail het boek ‘Was werken maar zo Simpel als Sporten’ toegestuurd.