Nog twee weken tot het WK Roeien

Roeiers in Nederland lopen warm voor de finales van het WK Roeien. Met ruim twee weken te gaan tot de start van het toernooi zijn de tribunekaarten voor het slotweekend vrijwel uitverkocht. Vrijdag zijn de laatste tribuneplaatsen voor de finaledagen in de verkoop gegaan.
 


Het WK Roeien op de Bosbaan duurt acht dagen. Met name kaarten voor de finaledagen zijn zeer gewild. Ook veldkaarten voor de laatste vier dagen zijn nog maar beperkt beschikbaar.
 
De capaciteit van het WK-terrein langs de Bosbaan is niet onbeperkt. Dat betekent dat er een grens zit aan het aantal toeschouwers. De belangstelling is zo groot, dat niet kan worden gegarandeerd dat er op de wedstrijddag zelf nog kaarten beschikbaar zijn aan de ingang. Het advies is om online kaarten te bestellen, want er is een reële kans dat het WK van donderdag tot en met zondag geheel uitverkocht raakt.
 
Veel belangstelling is er ook voor de openingsdag van het WK, zondag 24 augustus. Voor deze dag worden geen aparte tribunekaarten verkocht. Iedereen mag plaatsnemen op de tribune, zolang er plaats beschikbaar is.
 
Kaarten voor het WK kunnen worden besteld via de website van Ticketmaster, dit is het enige officiële verkooppunt voor WK-tickets.
 
Kijk voor meer informatie op www.amsterdamrowing.com. Volg het WK via www.facebook.com/worldrowing2014 en www.twitter.com/wkroeien2014