Max Hendriks houdt voortaan toezicht op ons botenhuis

Met de verplaatsing en opening van ons uitgebreide botenhuis is veel nieuw. Dat geldt ook Max Hendriks die per direct toezicht op ons botenhuis gaat houden. Max is de havenmeester van de jachthaven en vanaf nu ook van het Daventria - gedeelte. Max woont het jaar rond op de boot direct ten zuiden van het verenigingsschip van de watersportverenigingen. Doordat Max al in de haven woont kan hij vrij makkelijk een oogje in het zeil te houden.

Max zal aan het einde van de dag controleren of het botenhuis goed is afgesloten. Wij gaan er natuurlijk van uit dat de leden dat zelf  al doen: deuren afsluiten, ramen dicht, licht uit en kachel laag. Maar voor de zekerheid doet Max omstreeks elf uur ’s avonds een rondje. Als er op dat tijdstip nog leden zijn, moeten die zelf de ‘slotronde’ maken. Calamiteiten en ongewenst bezoek zal Max signaleren, waar mogelijk zal hij optreden en anders hulp inroepen. Verder kan Max leveranciers en andere gewenste bezoekers toegang verlenen. Het is een compact takenpakket.
 
De leden en het bestuur zijn en blijven verantwoordelijk voor een goed beheer van het botenhuis. Spreek het bestuur aan als je iets niet (of wel) bevalt, je een tip of vraag hebt. De komende tijd gaan wij samen met Max bekijken of het toezicht loopt als wij verwachten.
 
Wij heten Max van harte welkom in ons vernieuwde botenhuis en wij hopen dat veel leden de komende tijd een praatje met Max zullen aanknopen om kennis te maken.
 
Het bestuur