Joleen Oonk verenigingswerker 2011

Voor haar jarenlange enthousiaste inzet is Joleen Oonk tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uitgeroepen tot verenigingswerker 2011.

Vanwege het hoge water vond de Nieuwjaarsbijeenkomst niet plaats in het botenhuis. Wij zijn royaal onthaald in de sfeervolle ruimten van ‘huize Szekeres’. Veel leden hebben genoten van de gastvrijheid van Roely en Karoly.

Joleen Oonk is onze verenigingswerker 2011. Joleen was secretaris van de vereniging tussen 2002 en 2005. Daarna is ze doorgegaan met het bijhouden van de ledenadministratie. Naar voren treedt ze vooral met de bekende ‘berichten van Joleen’. Die zijn zo bekend voor de leden dat ze een soortnaam zijn geworden, zoals brinta, aspirine, lego, kliko, luxaflex, nylon, spa, googelen en voor ons dus de ‘berichten van Joleen’. Zij levert haar bijdrage als vanzelfsprekend. Joleen: gefeliciteerd!

Genomineerd waren verder Johan Bollen die de coördinatie van het wedstrijdroeien zeer voortvarend heeft opgepakt; Ivo Overmars die met de organisatie van de beginnerscursus ervoor zorgt dat geen roeiers tussen wal en skiff vallen en Roely Szekeres die als drijvende kracht in de barcommissie een ware gastvrouw is van onze vereniging.