IJsselregatta 2010

De IJsselregatta 2010 was een groot succes. Een groot succes omdat de regatta prima en veilig is verlopen met een goede sfeer vooraf bij Isala en na afloop op Daventria. Het roeiwater was uitstekend wat resulteerde in snelle tijden. En er is dit jaar volop genoten van de toetjes na afloop van het Italiaans buffet. Een regatta die dankzij de inzet van vele Daventrianen goed is verlopen.


Een woord van waardering en dank natuurlijk voor de IJsselregatta-commissie, maar ook voor al die leden die - zichtbaar of minder zichtbaar - het mogelijk hebben gemaakt dat zo'n 70 ploegen dit jaar van Zutphen naar Deventer hebben geroeid: de mensen die bier hebben getapt en fris hebben geschonken, de wedstrijdleiding, de verkopers van de consumptiebonnen, de tijdwaarnemers, de tentopzetters op zaterdag en de tentafbrekers zondagavond, de koeken- en taartenbakkers, de vlotverslepers, de botenwagen-organisatie, de reddingsbrigade, de bagageservice, de afvalopruimers na afloop, de leden die aan de oever van de IJssel hebben gestaan i.v.m. veiligheid, Rijkswaterstaat met haar boten, de brandweerboot, de leden die het Italiaans buffet hebben opgeschept, de lifie-muziek, de organisatie door Isala en al die leden die voor activiteiten hebben gezorgd die ik niet heb opgenoemd.

De regatta 2010 was leuk om te roeien en leuk om mee te helpen, of leuk om mee te helpen en leuk om te roeien? Op naar de IJsselregatta 2011!

Theo van den Broek
voorzitter