Hulp gevraagd bij de IJsselregatta 8 september 2013

De IJsselregatta komt er weer aan, ons jaarlijkse Daventria evenement. Zondag 8 september is het weer zover. Roeiers uit alle hoeken van ons landje gaan zich weer meten met elkaar en met de elementen. De IJsselregattacommissie heeft zich al weer vol op de voorbereidingen gestort en ook wij van de barcommissie beginnen weer op stoom te komen.

Traditiegetrouw komen de meeste vrijwilligers voor het bargebeuren uit de fifty-fit. Maar ook anderen zijn van harte welkom en zien we graag komen helpen om er weer een mooi gebeuren van te maken. Voor de beginners is dit een mooie gelegenheid om de vereniging te leren kennen.
 
 Wij hebben hulp nodig voor het inrichten en aankleden van de tent, het verkopen van consumptiebonnen, het schenken van koffie, thee, wijn, bier en fris, het snijden en slijten van (zelfgebakken) taart, de verkoop van broodjes knak, bemensing van het buffet en natuurlijk het af en op ruimen.
 
Vele handen maken licht werk, dus geef je op voor:

  • de ochtend van 10:00 tot 13:00 uur (of een deel daarvan)
  • de middag van  13:00 tot 19:00 uur (of een deel daarvan)
  • de hele dag

Kan en wil je meehelpen, dan zien we graag zo snel mogelijk een reactie. Stuur dan een mail naar Claudia Kooke (barcommissielid) claudia.kooke@gmail.com en geef daarin aan op welke tijd je beschikbaar bent.

De mailbox wacht in spanning af.
Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,
De Barcommissie