Geen douches, geen koffie, geen boten, geen botenhuis

Dit is een heel korte samenvatting van wat snel gaat komen. Vanaf maandag 5 mei is botenhuis volledig in handen van de aannemer maar voor die tijd moeten we al veel doen. Dat betekent:


Vanaf 12 april alleen roeien, geen kleedkamers, geen koffie
Zaterdag 12 april begint het leegruimen van het botenhuis; vanaf dan kan er alleen nog geroeid worden. Omkleden, douchen en koffiedrinken is niet meer mogelijk in het botenhuis. Er blijft nog even een toilet beschikbaar voor hoge nood. Kom in roeikleren en neem desgewenst koffie mee maar loop vanaf nu de verhuizers en de slopers niet in de weg.

Vanaf 14 april begint de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden, de bouwplaats wordt ingericht en containers voor de verschillende soorten afval worden geplaatst. Vanaf 14 april is de parkeerplaats dus niet meer beschikbaar en moet aan de Rembrandtkade geparkeerd worden.
In deze week wordt de bovenverdieping verder ontmanteld, tegels verwijderen, binnenmuren slopen en nog zo wat.

Op Goede Vrijdag en Paaszaterdag, 18 en 19 april, worden de boten die opgeslagen gaan worden verhuisd.

In de boten die nog een weekje blijven kan geroeid worden, maar kom in je roeikleren want er zijn geen kleedkamers meer. Wil je met je team nog koffiedrinken? Thermoskannen mee en zelf een plekje zoeken ergens waar je de ontruimers, verhuizers en slopers niet in de weg  zit.
In het Paasweekeinde wordt ook al een deel van de stellingen van de botenloods verwijderd.

Vanaf vrijdag 25 april 17.00 uur kan er niet meer geroeid worden vanaf het botenhuis.
In dat weekeinde worden de resterende boten naar de tijdelijke roeilocaties verhuisd vrijdagavond worden de boten afgeriggerd. Vanaf maandag 28 april kan in die boten geroeid worden. In het afschrijfsysteem staat welke boten op welke plek beschikbaar zijn. Die boten kunnen gewoon via het afschrijfsysteem gereserveerd worden.

Op 10 april tijdens het ploegenoverleg wordt hier ook nadere informatie over verstrekt.
Over de toegang tot en spelregels op de verschillende locaties volgt nog apart bericht op de site.

Vanaf vrijdag 25 april is het botenhuis niet meer toegankelijk.
Behalve voor degenen die er klussen komen klaren ter voorbereiding van de verbouwing.
Kom alsjeblieft niet nieuwsgierig kijken, de loodsvloer ligt er uit, het is niet zonder gevaar om toch naar binnen te gaan. Het botenhuis is werkterrein de komende maanden.

De aannemer beginnen we in de periode voor 5 mei al steeds vaker te zien. De mensen van Nikkels komen installaties verwijderen en in de week voor 5 mei gaat de achtergevel er al uit.
Dan worden ook de betonnen pontons aangevoerd zodat vanaf 5 mei de uitbreiding in volle vaart kan beginnen. Uiterlijk 1 september is het botenhuis weer van ons. Waarschijnlijk kunnen een paar klussers al iets eerder beginnen met verven en zo snel mogelijk richten we dan alles weer in.
Even afzien maar dan krijgen we ook wat!