Een blik en veel tweede plaatsen op twee en skiffhead

Afgelopen zaterdagmiddag lagen er 4 Daventria ploegen aan de start voor de Tweehead. Matt en Jaques pakten blik in V2- waar Siebe en Bertus een mooie tweede plek behaalden. Hans en Henk, en Gilles en Johan roeiden beiden in hun V2x veld naar een tweede plek.

Uit de geroeide tijden valt wel op te maken dat de wind behoorlijk uit de verkeerde hoek kwam. Na passage van de Berlage brug was er bijna geen fatsoenlijke haal meer te maken, richting de Hoop kwam er iets verbetering in en gelukkig volgde daarna snel de finish.

Zondag met de skiffhead waren de omstandigheden een stuk beter. Sandra beet het spits af in het LDVA1x veld en werd na een ware inhaalrace heel mooi tweede. Via het veteranenklassement kunnen we dit seizoen haar verrichtingen volgen, de tegenstanders hebben er een geduchte rivaal bij.

In de middag roeide Rein en Johan naar een 5e plek in hun veld. Johan was 57ste van de 169 deelnemers. De dag werd besloten door Sybren die in een LB1x veld moest erkennen dat er bijna geen Beginnelingen waren. Voor de uitslagen kijk op de site van de twee en skiffhead.