Doe mee en streun De Grift a.s zaterdag 13 juli!

De Apeldoornse Roeivereniging De Grift gaat een marathontocht over het Apeldoorns Kanaal en de IJssel roeien. Hiermee willen zij aan het gemeentelijk bestuur van Apeldoorn laten zien dat ze een volwaardige sportvereniging zijn. Zo hopen ze te bevorderen dat de gemeente hen toestaat zich permanent te vestigen op hun huidige locatie.

Op zaterdag 13 juli rond 9:00 uur starten ze deze tocht met acht roeiers vanuit Apeldoorn. De bedoeling is om deze dag tot aan Wapenveld te komen. De Grift heeft Isala en Daventria gevraagd de dappere roeiers bij te staan op het traject Zutphen – Deventer. Isala roeiers zullen vanaf Zutphen aansluiten, aan Daventria de schone taak om vanaf Gorssel mee te roeien.
Het vertrek uit Zutphen is gepland om 13.45. Het Stedendriehoek treffen is dan rond 14.30 uur in Gorssel. De planning is dat ze tussen 15.00 en 15.30 uur bij Daventria aankomen. Uiterlijk 16.00 uur zullen de Grift roeiers weer vertrekken voor de laatste etappe die dag, naar Veessen. De roeiers zullen te volgen zijn op de internetsite www.arvdegrift.nl

Ben jij solidair met onze zustervereniging? Trek je Daventria outfit aan en roei mee!

Stuur je aanmelding naar pr@daventria.com.
De PR-Cie houdt aanmelders op de hoogte.