Changing tables - Een impressie van vreemdgaan

Nu we een paar maanden niet 'thuis' kunnen roeien en zelfs last van laag water bleken te hebben, Bij DKV en de Stobbeweerd, zocht onze ploeg van de zondagmorgen LSD (Greet, Mayke, Anneke Janny en ik) het voor een keertje hoger op.

Dankzij contacten van Mayke met de Hoop in Amsterdam, werd het zondag 4 mei dus varen op de Amstel. Mayke was chauffeur en na koffie op de Hoop, konden we een mooie vier in. We besloten om niet de stad in te gaan, we kwamen om te roeien. Een rondje om de Ronde Hoep heen dus.
 


De foto's zijn van onze eerste stop in Oudewater voor de lunch op een steiger. Een hele poos later een ijsje op de helft. We hebben allemaal een keer gestuurd. Het was fris weer, maar hielden het droog en we zijn wat gekleurd. Na zo'n 35 km waren we net na zessen terug, er was al een roeiverbod. Net voor achten thuis, ivm de doden herdenking viel het avondeten tussen wal en schip. Bij Mayke thuis kregen we pannenkoek onder het tv kijken, geweldig. Kortom, een alternatief, niet voor elke week, a.s. zondag de Stobbeweerd uitproberen.

Namens de LSD<
Erna Stassen