Ambassadeurs WK Roeien 2014 gezocht!

Het is meer dan 35 jaar geleden maar van 24 - 31 augustus 2014 wordt er op de Bosbaan in Amsterdam wederom een WK Roeien georganiseerd! Voor Nederland en Amsterdam een uniek evenement en voor roeiliefhebbers een absoluut hoogtepunt!!

Maar niet alleen voor de roeiers van het AEGON Nationale Roeiteam is dit een toernooi om naar uit te kijken, ook voor alle andere roeiers/vrienden/familie/supporters in Nederland gaat dit WK een belevenis worden. En om het evenement tot een groot succes te maken en er voor zorg te dragen dat iedereen er vanaf weet, hebben we ambassadeurs nodig! Enthousiaste roeiliefhebbers die op zijn of haar vereniging bij willen dragen aan de bekendheid van het WK.

Wat houdt een ambassadeurschap in?

De voornaamste taak van de ambassadeur is het ondersteunen van de WK organisatie in de communicatie naar leden en oud leden. Denk daarbij o.a. aan het plaatsen van banners en nieuwsberichten op website, het verspreiden van speciale WK uitgaven op de vereniging, versturen van nieuwsbrieven, ophangen van posters, likes generen voor de WK facebookpagina en het aanjagen van de kaartverkoop. De ambassadeur is een verlengstuk van het organisatiecomité waarbij de organisatie er naar streeft zo min mogelijk tijd van de ambassadeur te vragen.

Om het ambassadeurschap zo goed mogelijk te vervullen is het belangrijk dat de ambassadeur bovenal enthousiast is en veel mensen binnen de vereniging kent en kan aanspreken. Zowel huidige leden als oud-leden.

Naast het feit dat degene die ambassadeur wil worden er vooral plezier in moet hebben, staan er ook leuke tegenprestaties tegenover. Zo is er voor alle ambassadeurs op zaterdag 29 juni 2013 (tijdens de Koninklijke Holland Beker) een Aegon Ambassadeurs Borrel op de Bosbaan, waar de kick off gegeven zal worden (precieze tijd en locatie volgen nog)  en ontvang je als ambassadeur VIP kaarten voor het WK roeien 2014.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande iemand binnen je vereniging kennen die uitermate geschikte is de rol van WK ambassadeur in te vullen, of wil lijkt het je leuk om dit zelf te doen dan vernemen wij dat graag!

Aanmelden dan wel iemand aandragen als ambassadeur kan via dominiquevdp@hotmail.com o.v.v. Ambassadeur WK Roeien 2014.