Aankondiging speciale ALV, vrijdag 10 juni 2011

Het bestuur van de Roei- en Zeilvereniging Daventria kondigt een speciale Algemene Ledenvergadering aan voor vrijdag 10 juni 2011 om 20.00 uur in het Salon van ons botenhuis aan de Rembrandtkade te Deventer.


Centraal op de agenda staan het besluit tot fusie met de Vereniging Roeiaccommodatie Deventer en de modernisering van de statuten. De ledenvergadering van 25 maart 2011 heeft ingestemd met het voornemen van het bestuur om de fusie formeel voor te bereiden en met het voornemen parallel daaraan de statuten te moderniseren. Bij de statutenwijziging zullen onder meer de regels worden toegevoegd die de Roeibond voorschrijft over doping.

Deze beide punten vormen de kern van de vergadering. Voor geldige besluitvorming is het nodig dat tenminste 2/3 van het aantal geldig uitgebrachte stemmen voor stemt in een vergadering waarin tenminste 2/3 van de stemgerechtigden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Volmachten zijn toegestaan. Als niet 2/3 van de stemgerechtigden aanwezig is (maar wel 2/3 van het aantal geldig uitgebrachte stemmen heeft ingestemd) volgt binnen vier weken een volgende vergadering, waarin wederom met 2/3 meerderheid moet worden besloten, dan echter ongeacht het aantal aanwezige leden.

In de vergadering zal verder het verslag van de ledenvergadering van 25 maart 2011 en de benoeming van (bestuurs)leden worden geagendeerd. De secretaris Jessica Anschütz zal uit het bestuur treden. Het bestuur draagt Ria Lamers voor als opvolger.

namens het bestuur,
Gerbrand Naeff - voorzitter