Aandacht voor het botenhuis

Na het geslaagde Daverende Daventria Weekeinde van 13 en 14 september gaan we de komende weken en maanden weer verder als voorheen. Vergaderingen staan weer gepland, ploegenoverleggen komen er weer aan...  En dat in ons mooie vernieuwde botenhuis.


Maar we willen het botenhuis graag mooi houden en daarom vragen we jullie allemaal om geen spijkers of punaises in de wanden te slaan, maar ook geen tape te gebruiken om dingen aan de wanden te hangen. Komend najaar worden nog een prikbord en whitebord opgehangen, maar dat heeft nog even tijd nodig.

Tevens vragen we jullie om het botenhuis schoon te houden. Wekelijks op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag worden de vloeren en de douches schoongemaakt. Maar zelf kunnen we natuurlijk wel de vuile kopjes in de vaatwasser zetten,  de volle vaatwasser met schone vaat uitruimen, de tafels afnemen, de stoelen weer rond de tafels zetten, papieren en andere zaken opruimen en de stoelen op het terras stapelen.

Daarnaast hebben we een mooie parkeerplaats, met speciale plaatsen voor de auto's en voor de fietsen. Willen jullie daar parkeren en niet op de draaicirkel.

En natuurlijk... heel belangrijk is het afsluiten van het botenhuis. Ben je de laatste, die het botenhuis verlaat, kijk dan of alle lichten uit zijn en de deuren en ramen dicht en op slot zijn.

Het bestuur