4 mooie blikken bij de Spaarne Lenterace

In alle vroegte vertrok een deel van de Daventrianen richting Heemstede om de Spaarne Lenterace te roeien. Een zonovergoten dag met na afloop een mooi resultaat. We hebben maar weer laten zien dat de Daventriaanse IJsselroeiers landelijk meedoen.


Vier blikken voor:

  • Blik 1: Sandra en Yvonne (DV2x) ofwel Animalcrackers. Niet alleen in hun eigen leeftijdscategorie, maar ook overall in het DV2x veld: 18 min 30. Ook de jonge dames dubbeltweetjes konden hier niet aan tippen. Een mooie inhaalrace, strak stuurwerk en snel.
  • Blik 2: Johan en Dennis (HV2-) in het HVC-veld: 19 min 03. Zij lagen mooi in het veld. Even inhouden voor de brug en daarna flink inlopen richting finish. Spannend tot de finish! Daar werd nog net Hemus gepasseerd.
  • Blik 3: Halfacht (DV4*) in het F-veld: 19 min 44. En prachtig resultaat en nog vele jongere ploegen op afstand gehouden. Chapeau!
  • Blik 4: Yvonne en Sandra in de combinatie 8 met Rijnland/Tromp/De Helling (DVD8+) in 17 min 32. Turbo aan en na een inhaalrace met knap stuurwerk een blik en overall in de categorie D-H met ca 2 minuten voorsprong op nr 2.


Ook de MixV2x (Maartje en Johan) en de DV4 * Boordevol (met invalster Lieke) kijken terug op een mooie race. Zij eindigen in een mooie tijd waar Daventria trots op kan zijn!