Update Corona

Het kabinet heeft op 21 april aangegeven dat de jeugd tot en met 18 jaar, onder voorwaarden zoals 1,5m regel, weer mag gaan roeien, maar de volwassenen tot in elk geval 19 mei nog niet. Het betekent dat we bij Daventria ons eerst gaan richten op de mogelijkheden om de jeugdroeiers en -roeisters weer in de skiff te kunnen laten roeien en hun trainingen weer op te pakken. Voor de overige leden blijven we de maatregelen van de overheid in acht nemen. Dat betekent dat alle leden van 19 jaar en ouder nu nog niet op de loods mogen komen en nog niet mogen komen roeien.

Op dit moment beschrijven we de gefaseerde terugkomst van alle leden naar de vereniging in een protocol en plan van aanpak, wat zal worden voorgelegd aan de Gemeente Deventer. We nemen hierin, indien mogelijk, de adviezen van de KNRB mee. Deze vind je op de KNRB site.

Zodra we meer weten over versoepeling van de regels voor volwassenen bij de roeisport, en de reactie van de Gemeente Deventer,we hopen snel, laten we dat jullie zo spoedig mogelijk weten.