Alle cursisten van de Ax3 clinic geslaagd!

Een skiffclinic van vier sessies, werkelijk, een echte aanrader. Zeker als je zoals ik echt weinig ervaring hebt in zo’n wiebelbakkie, dan is dit wel de manier om je techniek aan te scherpen. Alle bewegingen doen er toe en het is fantastisch om te zien hoe we allemaal iedere volgende les enorme sprongen maakten.

Dit is zeker de grote verdienste van de super coachen die ons iedere keer weer op wisten te beuren met goede aanwijzingen zodat we onze stabiliteit konden verbeteren. Al die aanwijzingen bleef ik maar tegen me zelf herhalen zodat uiteindelijk tijdens het examen nota bene, ik ineens de slag te pakken had.

Wat een heerlijk gevoel. Kortom een aanrader voor een ieder. En wees niet bang om te gaan, dat valt reuze mee al hadden wij wel erg veel geluk met het mooie weer. De eerste sessie ging bijna iedereen een keer om, wat een goeie les was. De drie volgende sessies bleven we allemaal overeind. Maar zwemmen is lekker na zo’n inspanning en daarom zie je ons hier allemaal heerlijk plonzen nadat we te horen hebben gekregen dat we allemaal zijn geslaagd. Coaches bedankt!!!

Anneke van der Schoor