Inschrijving voor de IJsselregatta geopend

Komend jaar bestaat de IJsselregatta alweer 15 jaar. Een mooie gelegenheid om mee te doen! Wij hebben voor de wedstrijd maar een paar C4-en, maar genoeg andere mooie boten om in te varen. In een gladde boot, C2 of een Wherry is het ook hartstikke leuk om mee te doen.

Opgeven voor de IJsselregatta kan door te mailen naar de wedstrijdcommissaris van Daventria via wedstrijd@daventria.com. Deze schrijft jouw ploeg vervolgens in bij de KNRB.  Zorg ervoor dat je alle namen van de roeiers en stuur naar de wedstrijdcommissaris mailt. Alleen volledige teams en een stuur, die  IJsselbevoegdheid sturen heeft, komen in aanmerking voor een boot!

Het is een wedstrijd, dus zorg ervoor dat je een schone sportverklaring hebt. Deze is bij de wedstrijdcommissie te krijgen. Inschrijven voor de wedstrijd is mogelijk tot 13 augustus 2015 tot 20:00 uur. Hierna zal de botentoewijzing plaatsvinden door de wedstrijdcommissie. Van Daventriateams die meedoen aan de wedstrijd verwachten wij ook dat ze meehelpen met het opzetten of naderhand opruimen van het feestterrein. Welke taak je toebedeeld krijgt hoor je na de botentoewijzing.

Wil je niet meeroeien, maar wel meehelpen. Geef je dan op als vrijwilliger via info@ijsselregatta.nl
Voor meer info over de wedstrijd kijk op onze vernieuwde website www.ijsselregatta.nl