Nationaal RoeiCongres 2013

Een nieuwe naam voor een vertrouwd evenement, roeidag wordt RoeiCongres. Het Nationaal RoeiCongres is voortaan hét jaarlijkse moment waarop bestuurders van alle roeiverenigingen, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen samenkomen. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan het Nationaal RoeiCongres, op:  Zaterdag 26 januari 2013 in het hoofdkantoor van hoofdsponsor AEGON Nederland te Den Haag.

Aan de workshops is nog toegevoegd een lezing van Joop Alberda. Toproeien: een wereld te verbeteren?! Voor degene die zich actief met het wedstrijdroeien bezig houden een interessante toevoeging. Alberda, onder andere voormalig chef de mission van de Nederlandse Olympische ploeg, eist veel van sporters en begeleiders. Tijdens zijn presentatie neemt hij je op bevlogen wijze mee op zijn ontdekkingsreis in het toproeien.

 

Het RoeiCongres is het jaarlijkse congres voor de Nederlandse roeiwereld. Iedereen die een bestuurlijke of organisatorische rol heeft in de Nederlandse roeiwereld, is bij dit jaarlijkse evenement van harte welkom. Dankzij AEGON, hoofdsponsor van de KNRB, is dit congres bovendien kosteloos voor verenigingsbesturen en - commissies.

Voor degene die belangstelling hebben graag even doorgeven aan Gerbrand Naeff. Daarnaast moet je je hier aanmelden voor het RoeiCongres en de Workshops. De inschrijving sluit 13 januari.