Lustrum Bellnote: Kom voor 11 juli met je bijdrage!

Het augustusnummer van de Bellnote wordt een lustrumnummer, we schreven dat al in de Bellnote van april. Nu moeten we daar (met zijn allen) nog wel wat voor doen! Wat zijn de ideeën:
 

  • De lustrum Bellnote wordt helemaal 100% gewijd aan het lustrum. We gaan er enkele interviews in zetten en natuurlijk de nodige wetenswaardigheden van de afgelopen 5 jaar. Maar... dan moeten we die wel ontvangen natuurlijk :-).

    We roepen iedereen dan ook op om uiterlijk op 11 juli a.s., zegge ELF JULI, je verhaal, verslag, foto's, feestprogramma's, grappen, statistieken, wistudatjes enz. enz. te mailen naar bell-note@daventria.com

    We denken nog na over de uitvoering en de verspreiding. Als thema's denken we aan: bestuur, leden & feesten, botenhuis, boten, wedstrijden & tochten. En er is vast nog wel het e.e.a. te verzinnen... heel graag!
     
  • De gewone Bellnote van augustus vervalt (de advertenties komen in het lustrumnummer). In plaats daarvan wordt de gele mail van Joleen en/of de website uitgebreid met oproepen enz. die normaal in de Bellnote komen. Hiervoor kunnen de bijdragen ook naar bell-note@daventria.com worden gemaild, wij sturen het dan door naar Joleen. I.v.m. de IJsselregatta geldt hiervoor een deadline van 25 augustus. Misschien wordt er een speciale Bellnotemail van gemaakt, maar dat moeten we nog bekijken.