LET OP! International Canoe Polo Tournament bij DKV 4–6 juli

In het weekend van 4 t/m 6 juli 2014 organiseert DKV wederom het 'international canoepolo tournament'. Het toernooi was de voorgaande twee jaren een geweldig succes met circa 25 deelnemende teams, 175 spelers en zo'n 200 belangstellenden. We verwachten dit jaar een even gezellig toernooi, mede door de inzet van de vrijwilligers van DKV. Op dit moment is het waterpeil van de IJssel te laag en geldt er een roeiverbod. Zou het waterpeil komend weekeinde voldoende hoog zijn, dan kan je alleen met de fiets naar DKV ivm het toernooi.


DKV vraagt iedereen, voor zo ver dat mogelijk is, om zo veel mogelijk met de fiets naar DKV te komen. Voor diegene die met de auto komen willen we jullie vragen om deze, voor zo ver mogelijk, te parkeren op de openbare parkeerplaats op enige loopafstand vanaf het terrein van de vereniging. Bijvoorbeeld aan de Finsestraat (woonwijk rondom de sluis, aan de overkant van de straat) of bij het Havenkwartier.

De spelers en toeschouwers die met de auto komen kunnen dan parkeren op het parkeerterrein van het Hartenaasje. Wij willen de vrijwilligers vragen om er op toe te zien dat hier zo efficiënt mogelijk geparkeerd gaat worden, om op deze manier zo veel mogelijk spelers en toeschouwers de mogelijkheid te geven om in de buurt te parkeren.

Wij vragen jullie begrip hiervoor en verzoeken jullie rekening te houden met:

  • De Gashavenstraat tussen de hoofdweg en het clubgebouw van de kanovereniging dient vrij te blijven, zodat de straat toegankelijk blijft voor hulpdiensten en (vracht)verkeer voor bedrijven en bewoners in deze straat.
  • Laden en lossen bij de kanoverenging is geen probleem. Echter spoedig na het laden en lossen verzoeken we iedereen de auto op aanwijzen van onze vrijwilligers te parkeren.
  • Parkeeraanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen.
  • Niet te parkeren bij het rioolontstoppingsbedrijf Van Gurp aan de overzijde van de hoofdweg (in verband met hun 24 uurs calamiteitendienst).
  • In de openbare ruimte uitsluitend te parkeren op toegestane plaatsen.

Tijdens het toernooi kunnen voor vragen, opmerkingen en/of klachten bellen met 06-10106509
(tijdelijk calamiteiten telefoonnummer). We kijken uit naar jullie komst, tot vrijdag!

Met vriendelijke groeten,
Jose van de Griendt en Inge Hospers
Deventer Kano vereniging