Kru©k & Cra©k Race 28 oktober 2012: Laat zien wat je kunt!

Nog een goede maand om te trainen en dan is het weer zover: de befaamde jaarlijkse Kru©k & Cra©k Race; de gezellige informele wedstrijd voor echt iedereen, met dit jaar na afloop een 'nieuwe' ledenborrel!

Het leuke is dat het niet uitmaakt of je net je havenbevoegdheid hebt gehaald of sinds jaar en dag mee roeit. Dus wat let je! Meld je aan en maak kans op misschien wel je eerste ‘blik’

Solo en Samen
De Kru©k & Cra©k Race bestaat uit twee onderdelen. In de haven is een competitie tussen teams in C4-boten. De samenstelling van de teams is nog een verrassing, maar is in elk geval een combi van beginners en gevorderde roeiers. Tegelijkertijd is er op het vlot een competitie op de ergometer.

Wanneer:
Op zondag 28 oktober, v.a. 14.00 uur. Prijsuitreiking en nieuwe ledenborrel rond 16.30 uur.

Waar:
In onze eigen haven, aan de Rembrandtkade.

Inschrijven:
Inschrijven kan tot en met zondag 21 oktober door een mail te sturen naar recreatie@daventria.com en vul hier je gegevens in. Je kunt je individueel aanmelden. Deelname is gratis.

Borrel na afloop
Aansluitend op de prijsuitreiking is er een ‘nieuwe leden borrel’ waar we alle nieuwe leden van harte welkom heten. En wees nou eerlijk; alleen al voor de borrel en de hapjes doe je mee…!

Tot ziens op 28 oktober!
Cluster Recreatie