Koks met ambitie gezocht

Bij de IJsselregatta laten we mensen uit heel Nederland en ook ver daarbuiten zien hoe mooi het is om in onze streek op ons stukje IJssel te roeien. Aan de vooravond van daarvan wordt een barbecue georganiseerd, waar de overnachtende roeiers plus IJsselregatta-vrijwilligers van mogen genieten.

Barbecue-plan

Daartoe hebben we een plan gemaakt dat de goedkeuring van de IJsselregatta commissie heeft gekregen. Het komt er op neer dat we onze gasten kennis laten maken met lekkers, zoveel mogelijk uit onze streek. Voor wie dit aanspreekt: het complete plan vind je hier.

Gezocht

Reiken jouw barbecue-kwaliteiten verder dan hamburgers, frikandellen en karbonades? Weet jij je biefstukken feilloos rare, medium of well done te bakken? Of ligt je voorkeur juist bij een perfect visje? Schep je er genoegen in om een groenten potpouri te wokken in je Weber of sterker nog op je Australische barbecue?

Ik zoek nog 1 à 2 koks met ambitie. Mocht je je eigen bbq mee willen nemen, dan graag! 1 kok (plus inbreng van zijn Weber) is al gecharterd.

Recepten

Vind jij het leuk om een goed menu op te stellen, waarin zowel de vlees-, vis- als vegetarische bourgondiërs het water van in de mond gaat lopen? Ken jij interessante adressen in de regio waar iets bijzonders te halen is? Laat het weten!

Meer weten?

Spreekt dit concept je aan en wil je meer weten? Spreek me aan op de Roei (ik ben er doorgaans zaterdagsochtend), of bel (06-41289084) of mail met Arjan de Putter.