Brugge... voor iedereen!

De organisatie heeft besloten om de deelname voor het trainingsweekend in Brugge óók open te stellen voor andere (volwassen) deelnemers dan alleen de wedstrijdploegen.
Als je lekker recreatief roeit en aan je techniek wilt werken... Als je nog maar net je havenbevoegdheid hebt gehaald... Als je in C-materiaal roeit... Als je een nieuwe ploeg-samenstelling hebt... Als je niet je hele ploeg gemotiveerd krijgt om mee te gaan maar zelf toch wel erg graag wil komen...

- Waar gaat het ook al weer over


Bij Brugge ligt er een kilometers lang, recht, scheepsvaart-arm roeikanaal. Hier gaan wij in het weekend van 4-5-6 maart trainen, over roeien praten en misschien nog wel een hapje eten in de stad.

- Voor wie
Voor iedereen dus. Er zijn twee mogelijkheden
1) je schrijft je met je/een ploeg in: in dit geval geef je aan wat jullie bootvoorkeur is. Minimale eis aan je roeibevoegdheid: havenbevoegdheid C-materiaal. Dit kan je eigen ploeg zijn, maar ook een gelegenheidploeg die je zelf samenstelt.
Het is fijn als je een eigen stuur meeneemt, maar dit is geen vereiste
2) je schrijft je individueel in: in dit geval geef je aan wat je roeibevoegdheid is. Als je je op deze manier inschrijft, wordt je door de organisatie ingedeeld in een gelegenheids-combi. Met deze mensen train je het hele weekend samen.

- Het programma
Op vrijdagavond 4 maart laden we de botenwagen op en reizen we af richting het zuiden. In de loop van de avond arriveert iedereen en drinken we samen een drankje. Op zaterdag 5 maart roei je 2 keer, op zondag 6 maart 1 keer voordat we de botenwagen opladen en weer naar huis gaan.
Er is een goed fietspad langs de kant, vanwaar je gecoacht wordt en er worden video-opnames gemaakt en besproken.

Er zijn ervaren coaches vanuit de vereniging aanwezig. De algehele coördinatie over de coaching en instructie wordt door Thom verzorgt, net als de bespreking van de video-opnames.
Het kan wel zijn dat je wordt ingedeeld om een keer te sturen (maar je kan hoe dan ook 3x roeien!)

- Kosten
De kosten voor het Brugge weekend zijn: €85,- euro per persoon. Hierbij zit inbegrepen: 2 overnachtingen, incl. beddengoed, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, versnaperingen tussendoor en vervoer van de boten naar Brugge.
LET OP: wees er snel bij, vol=vol

- Meer informatie
Voor opgave en vragen kun je een mail sturen naar: comroei@daventria.com

groet en hopelijk tot ziens in Brugge!


Voor meer informatie zie de link helemaal bovenaan de website of klik op de banner rechts!