Beetje fris, beetje ver, maar leuk!

Hopelijk vallen de blaren en de spierpijn mee. Want voor een beginnerstoertocht is ruim 18 kilometer bepaald geen sinecure. Maar wat was het gezellig en leuk afgelopen zondag tijdens een mooie tocht over het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht.



Met 17 Daventrianen vertrokken we aan het begin van de middag naar de Zwolse om van daaruit met drie C4-en en een C2 te vertrekken. Een bescheiden zonnetje op deze al wat frisse najaarsdag zorgde voor een prima temperatuur om te roeien. Alleen het zoeken naar een geschikte picknickplek had wat (natte) voeten in de aarde; doordat de campinghaven in restauratie is, waren we genoodzaakt een strandje te vinden waar we met 4 boten(!) konden aanleggen. Kwestie van schoenen uit, pijpen oprollen en het water in om de boten naar de kant te hijsen. Het is ons gelukt en te midden van het lange gras vielen de warme bouillon en heerlijke salades extra goed in de smaak!

Ook zin om mee te gaan? Volgend najaar organiseren we opnieuw een tocht, die ook voor de wat gevorderde roeier zeker de moeite waard is!

Cluster Recreatie