IJsselregatta gaat door

De IJsselregatta gaat door!!!!!!
Na uitgebreid overleg met alle betrokken instanties zijn we tot de conclusie gekomen dat de IJsselregatta op zondag 12 september door kan gaan.

Maak reclame voor de IJsselregatta!!!!
Om de nieuwe opzet van de IJsselregatta bekend te krijgen bij roeiverenigingen in binnen- en buitenland hebben we jullie hulp nodig.

Flyeren
In de bestuurskamer (op de kluis) liggen flyers van de IJsselregatta. Ga je binnenkort op bezoek bij een andere roeivereniging neem flyers mee, deel ze uit en vraag andere verenigingen om mee te doen met onze mooie wedstrijd.

Benaderen van bekenden bij andere roeiverenigingen
Ken je nog oude leden, die bij een andere roeivereniging zijn gaan roeien of kom jezelf van een andere roeivereniging en ken je nog leden van je oude vereniging, benader deze en maak ze enthousiast voor de IJsselregatta. We hebben hier ook promotiemateriaal voor beschikbaar (pdf-flye). Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je deze opvragen via info@ijsselregatta.nl. Maar je kunt ook altijd verwijzen naar de website van de IJsselregatta www.ijsselregatta.nl.

Doe mee met de IJsselregatta
Opgeven voor de IJsselregatta kan door te mailen naar de wedstrijdcommissaris van Daventria via wedstrijd@daventria.com. Deze schrijft jouw ploeg vervolgens in bij de KNRB. Inschrijven kan een maand van te voren. Voor meer informatie zie Inschrijven | ijsselregatta.daventria.com.

Vrijwilligers
Wil je niet meeroeien, maar wel meehelpen. Geef je dan op als vrijwilliger via majm.ten.holder@gmail.com.