Indoortraining Daventria

In nauw overleg met sportbedrijf Deventer is het protocol indoor ook onder de nieuwe maatregelen van 13 oktober nog van kracht. De indoor gaat dus wel door! Je kunt je nog inschrijven.

Op woensdag 4 november start de jaarlijkse indoortraining weer onder bezielende leiding van Gilles Rattink en Laurens de Caluwé. Zoals ieder jaar wordt een gevarieerd programma aangeboden, dus mocht je niet goed zijn in opdrukken, geen zorgen er zijn ook genoeg andere oefeningen. Uiteraard zorgen we voor adequate begeleiding en wordt er rekening gehouden rekening met een eventueel blessureverleden. Ten gevolge van de corona maatregelen zal dit seizoen niet uit een circuittraining bestaan maar uit individuele oefeningen op een vaste, eigen plek in de zaal. Zoals bekend zorgt de leuke en gezellige sfeer in de groepen ervoor dat je je zeker geroepen voelt om iedere woensdag weer naar de training te komen.

En hoe zit het dan met corona, het gebruik van de zaal en de maatregelen om te sporten?
Net zoals voor de andere activiteiten binnen onze roeivereniging hebben we ook voor deze activiteit een corona-protocol opgesteld en gedeeld met de gemeente. Dit protocol is al bijlage te vinden zodat jullie kunnen lezen op welke manier we veilig kunnen sporten in de sporthal. En ook hier geldt uiteraard; als je je er niet prettig bij voelt, neem dan niet deel.

Het gevolg van de genomen maatregelen is wel dat we dit seizoen in 3 blokken van 1 uur moeten gaan werken, waarbij tussen de blokken telkens een kwartier gebruikt wordt om de materialen te ontsmetten. Het is helaas even niet anders, mooier kunnen we het niet maken maar desondanks zijn we nog steeds in de gelegenheid om de indoortraining te kunnen geven.

Wij hopen jullie ook dit jaar toch allemaal weer te mogen ontvangen. Wees er snel bij want de aanmeldingen zullen snel gaan, zeker voor het tweede / derde uur.

Wanneer:
Vanaf woensdag 4 november 2020 t/m woensdag 17 maart 2021 met uitzondering van 23 en 31/12 2020 en 24/2 2021.

Tijdstip:
A: 18:30 – 19:30
B: 19:45 – 20:45 (geen Jeugd)
C: 21.00 – 22:00 (geen Jeugd)

Waar:
Gymzaal Enkdwarsstraat
Enkdwarsstraat 2
7413 TV Deventer

Kosten:
€ 65 voor volwassenen, € 40 voor jeugdleden

Bedenk dat je je voor het hele seizoen inschrijft, er is geen restitutie mogelijk.
Afmelden kan alleen voor 4 november bij comroei@daventria.com.
Inschrijven kan tot 31 oktober via Mijn Daventria.