Botenplanavond 15 september 20 uur online

Jaarlijks voorafgaande aan de najaarsvergadering organiseert de Materiaal Advies Commissie (MAC) een botenplanavond. Een avond waarin de vloot centraal staat, en het gaat over: Wat vinden de roeiers van boten, wat is er te veel en wat wordt er gemist, en welke plannen zijn er voor komend jaar en verder?  

Vorig jaar een avond met mooie opkomst en levendige discussie in het Salon. Vanwege Covid is dat dit jaar onmogelijk maar we zien kansen en willen jullie graag horen dus organiseren we daarom dit jaar een avond online via MS Teams.

Om erbij te kunnen zijn moet je je opgeven via Mijn Daventria. Je kunt je opgeven tot zondag 13 september en een dag voorafgaande krijg je een link via e-mail voor het overleg toegestuurd (als je internet hebt kun je meedoen, iets installeren hoeft niet). Voor diegene die niet dagelijks teamsen beginnen we om 19:45 met een technisch kwartiertje.

Ideale voorbereiding:

  • informeer bij je ploeggenoten wat zij vinden van de boten waarin geroeid wordt;
  • -voor de uitgangspunten basisvloot 450 kun je de artikelen in de bellnotes van okt en dec 2018 en feb 2019 er vooraf nog eens op naslaan!

We hopen dat een mooie afvaardiging van de vereniging zich via teams zal melden.