ZaMiBo – inloop ook voor Millenials !

Nu de beginnerscursus is afgelopen zijn we op de zaterdagmiddag weer begonnen met de ZaMiBo inloop. Een extra inloop in het weekend naast de reeds bestaande doordeweekse inloopmomenten.

Voor nieuwe leden om te oefenen met sturen en roeien op de IJssel, voor  leden die al langer lid zijn maar nog niet IJsselbevoegdheid zijn en ook voor Millenials, als vervolg op de try-out op zondagmorgen.

En uiteraard voor een ieder een mooie gelegenheid om een keer extra te roeien nu de schemer al vroeg invalt en roeien na werktijd niet meer lukt.

Ook een mooi moment om wellicht nieuw talent te scouten voor je ploeg!

Er kan geroeid worden op alle niveaus, dus zowel in glad als C materiaal. Bij voldoende belangstelling is ook roei-coaching een optie!

Na het sportieve deel volgt in het Salon de ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel). Mooie kans om bij te praten, kennis te maken met andere leden en de laatste Daventria-nieuwtjes uit te wisselen.

Help mee er een succes van te maken, want er zijn weliswaar altijd stuurinstructeurs aanwezig, maar er zijn ook voldoende IJsselbevoegde roeiers nodig! Kom ook een keer roeien bij de ZaMiBo-inloop – eventueel samen met je ploeggenoten. En heb je die week/dag al genoeg geroeid, dan kun je natuurlijk ook alleen voor de ZaMiBo komen!

De inloop is elke zaterdagmiddag gedurende de wintertijd en begint om 14.45 in het Salon boven – voor het verdelen van boten / roeiers. De ZaMiBo is aansluitend!

Van harte welkom!