Start indoortraining op woensdag 30 oktober 2019

Eind oktober gaat de indoortraining weer beginnen onder enthousiaste leiding van Gilles Rattink en Laurens de Caluwé. Hierbij zal weer een variatie aan circuits worden uitgezet in de gymzaal waarbij je de oefeningen uitvoert in tweetallen. Mocht het zo zijn dat je niet van hardlopen houdt, niet goed bent in opdrukken of anderszins moeite hebt met bepaalde oefeningen, maak je dan geen zorgen,  kom gewoon trainen.

Er wordt gezorgd voor adequate begeleiding en er wordt rekening gehouden met een eventueel blessureverleden. Zoals inmiddels ruim bekend, is er altijd een leuke sfeer in de groep zodat je je zeker geroepen voelt om iedere woensdag weer naar de training te komen. Wij hopen jullie ook dit jaar allemaal weer te mogen ontvangen. Wees er snel bij, want de aanmeldingen zullen snel gaan, zeker voor het tweede uur.

Tijdstip:
A: 19:00 – 20:00
B: 20:00 – 21:30 (geen Jeugd)

Waar:
Gymzaal Enkdwarsstraat
Enkdwarsstraat 2
7413 TV Deventer

Kosten: € 65 voor volwassenen, € 32,50 voor jeugdleden  

Bedenk dat je je voor het hele seizoen inschrijft. Besluit je na 6 november er mee te stoppen, dan is er geen restitutie mogelijk. Afmelden kan alleen bij comroei@daventria.com.
Inschrijven kan, van 1 oktober tot 31 oktober via Mijn Daventria.

Tags: