Kruk & Crack Race 7 september

Het weekend van 6-8 september staat in het teken van ons Lustrum, ons 135 jarig bestaan als Daventria. We starten op 6 september met een geweldig verjaarsfeest, maar wat is een roeivereniging zonder een gezonde competitie?

Daarom organiseren we in ons feestweekend op zaterdag 7 september de befaamde Kruk & Crack Race (terug van een jaartje weg geweest)!
De gezellige, informele wedstrijd voor echt iedereen! Want het maakt niet uit of je net je havenbevoegdheid hebt gehaald of sinds jaar en dag mee roeit. Dus geef je op en maak kans op misschien wel je eerste ‘blik’.

Voor de Cracks: Laat de Kruk beleven hoe het voelt om met ervaren roeiers te roeien! En voor jullie de kans te zien wat voor vers roeibloed we binnen de vereniging hebben. Wie wil er stuurervaring opdoen en kun je daarom vragen om je team te sturen.

Voor de Kruks: De gelegenheid om andere Daventria leden te ontmoeten en je eerste wedstrijdje te roeien. Het ware Daventria verenigingsgevoel te ervaren.

Kruk & Crack Race
De race bestaat uit de volgende onderdelen.

  1. In de haven is een competitie tussen teams in C4-boten. De samenstelling van de teams is afhankelijk van de aanmeldingen, maar in elk geval een combi van beginners en gevorderde roeiers, je roeit meerdere heats.
  2. Tegelijkertijd is er op het vlot een competitie op de ergometer over een afstand van 500m.

Wanneer
Op zaterdag 7 september van 14.00-17.00 uur.
Prijsuitreiking vanaf 16.30 uur.

Waar
In onze eigen haven, aan de Rembrandtkade.

Inschrijven
Inschrijven kan tot woensdag 4 september via Mijn Daventria.
Wil je ons helpen (bijv. met het opnemen van de ergo-tijden of het aannemen van de boten langs het vlot), meld je dan ook aan via Mijn Daventria.

K&C organisatie
Maurice, Diana en Heleen.