Doe mee met de IJsselregatta!!!!

In ons jubileumweekend starten we zondag 8 september met de geheel vernieuwde IJsselregatta. Op deze zondag wordt de IJsselregatta als 5 km tijdrace gevaren tegen de stroom in naar Deventer toe van kilometerpaal 951 naar 946. De finish is daarbij vlak voor de spoorbrug in Deventer.

Het voordeel van dit traject is dat de IJssel hier breed en goed overzichtelijk en dat is in het kader van veiligheid heel belangrijk. Dit heeft tevens als voordeel dat de wedstrijd ook bij lage waterstanden door kan gaan.

Om de competitie te bevorderen wordt het alleen een wedstrijd voor gestuurde vieren, glad en C-materiaal, scullen en boordroeien. Dus minder uitgeschreven nummers, maar we streven daardoor naar meer deelnemers per categorie. Wij hanteren om deze reden ook geen leeftijdscorrectiefactoren.

Er wordt in twee wedstrijdblokken gevaren.
Ochtendblok: 4x+/4+ dames en heren nummers en Mixed C4x+/C4+.
Middagblok: Mixed 4x+/4+ en C4x+/C4+ dames en heren.
Boten kunnen zowel in ochtend blok en in het aansluitende middagblok gebruikt worden. Hierdoor moeten we genoeg boten hebben om iedereen die mee wil doen ook van een boot te kunnen voorzien. Dus schrijf je in!!!! www.ijsselregatta.daventria.com/inschrijven

Voor meer informatie bekijk ook de website: www.ijsselregatta.nl.