Introductiecursus roeien voor jeugd en junioren tot 18 jaar

Op zaterdag 11 mei start voor de jeugd een nieuwe introductiecursus. Lijkt het je leuk om kennis te maken met roeien dan is dit je kans, want deze cursus is bedoeld voor jeugd en junioren van 11 tot 18 jaar die nog geen roei-ervaring hebben.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur, er wordt geroeid in 1-, 2- en 4-persoons boten onder leiding van ervaren instructeurs van Daventria. De cursus is op zaterdagen om 12 uur en valt samen met het instructie-uur van de jeugdleden. Daardoor kun je gelijk kennismaken met jongeren die al langer roeien. De cursusdagen zijn 11, 18 en 25 mei en 1, 8 en 15 juni. Op 22 juni is een inhaaldag. Zaterdag 20 april is er van 12:00-13:00 een open dag waar je gratis mag komen kijken en al een keertje kan roeien.

Na de introductiecursus kun je het proeflidmaatschap omzetten in een gewoon jeugdlidmaatschap. Er wordt op zaterdagen van 12:00 tot 13:15 geroeid, op woensdagen van 18:00 tot 19:15 en 's winters wordt de woensdagtraining vervangen door een indoortraining.

Er wordt geroeid in de haven bij Daventria. Je moet een zwemdiploma en toestemming van je ouders hebben om mee te kunnen doen.

Zie Info Lidmaatschap voor de kosten van de beginnerscursus en het jeugdlidmaatschap. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kijk op Over Jeugdroeien.

Introductiecursus roeien jeugd Daventria

Jeugdroeien bij Daventria:

Dronebeelden van Rick Hoebée; Sthlm Sunset by Ehrling.