Inloop en ZaMiBo

Ruim twintig enthousiaste nieuwe leden heeft Daventria er dit jaar via de beginnerscursussen bijgekregen. Ze hebben inmiddels allemaal de nodige examens doorlopen, bevoegdheden op zak en zouden nu graag willen oefenen met roeien en sturen op de IJssel…. Maar daarvoor heb je mede-roeiers nodig!

Om alle nieuwe leden – en ook degenen die al langer lid zijn maar ook nog niet IJsselbevoegdheid zijn – meer gelegenheid te bieden om te oefenen met sturen en roeien, zal er – naast de inloop op maandagochtend - een extra ‘inloop’ worden gestart op de zaterdagmiddag.

Een mooi moment dus om wellicht nieuw talent te scouten voor je ploeg en nieuwe leden op weg te helpen naar vele jaren roeiplezier bij Daventria. Maar ook voor jezelf een kans om een keer extra te roeien, nu de schemer al vroeg invalt en roeien door de week na werktijd niet meer lukt.

Er hoeft niet alleen in C-materiaal te worden geroeid. De nieuwe leden beoefenen ook graag het sturen in een gladde 4.

Naast  het sportieve deel is het de bedoeling er een gezellig middag van te maken. Want na het inloop-roeien volgt in het Salon de ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel ;-) Mooie kans om bij te praten, kennis te maken met nieuwe leden en de laatste Daventria-nieuwtjes uit te wisselen.

Help mee er een succes van te maken! Kom ook een keer roeien bij de inloop – eventueel samen met je ploeggenoten. En heb je die week/dag al genoeg geroeid, dan kun je natuurlijk ook alleen voor de ZaMiBo naar de roei komen!

De inloop start op zaterdag 24 november om 14.45 in het Salon boven – voor het verdelen van boten / roeiers. De ZaMiBo begint aansluitend! En voor het geval het heel gezellig wordt, kom op de fiets!

Van harte welkom!

Dirkje, namens ciecos.