Roeimarathons: Wil jij de uitdaging aan gaan?

Informatie avond op donderdag 16 november a.s., schrijf je nu in!
 
Lonkt het roeien van een marathon je?
Lijkt het roeien van een marathon je leuk, maar vraag je je tegelijk af hoe je dit moet aanpakken?
Kan ik dit fysiek wel aan? En waar kan ik bij instappen?
 
Allemaal vragen die wellicht wel eens bij je zijn opgekomen, maar je tegelijk weerhouden om daadwerkelijk een marathon te (willen) gaan roeien.
 
Wat dat betreft kan ik spreken uit eigen ervaring. Ooit begonnen met roeien, niet direct interesse in wedstrijdroeien, maar toch op zoek naar een leuke uitdaging. Tot ik op een gegeven moment kon instromen in het (marathon)team van NoordWest6. Erg leuk, maar tegelijk drong zich de vraag op of ik dit fysiek wel aan kon, of ik het team niet tot last zou zijn en hoe ik het zelf zou ervaren. Door het team is dit harstikke leuk opgepakt en begeleid.
 
Vanuit NW6 willen we het marathonroeien binnen Daventria meer promoten, stimuleren en vormgeven. Om dit op te pakken organiseren we donderdag 16 november a.s. een avondje van 1-2 uur waarin we onze ervaringen delen en waarin we jouw willen enthousiasmeren voor het marathonroeien.
 
Dus mocht je met het idee van marathonroeien rondlopen of geïnteresseerd zijn, schroom niet en kom naar de informatieavond op 16 november. Meld je aan via de MijnDaventria.
 
Maurice van den Broek